17 Mayıs Cuma günü, Seramik Müzesi’nde Sn. Erhan Babaç hocamızın moderatörlüğünde ve Sn. Rektörümüzün konuşmacı olarak katılımıyla Çanakkale Gastronomisi üzerine önemli bir etkinlik gerçekleştirdik. Çanakkale’nin eşsiz lezzetlerini ve gastronomi kültürünü daha iyi anlamak ve tanıtmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, çok değerli bilgiler edinmemizi sağladı.
Etkinliğimizde, Çanakkale’nin gastronomi zenginlikleri üzerine yapılan değerli konuşmalar, katılımcılara yeni perspektifler kazandırdı. Katılımcıların aktif katkıları ve soruları ile etkinliğimiz daha da zenginleşti.
Bu özel günü bizimle paylaşan tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Çanakkale’nin gastronomi kültürünü tanıtmaya ve geliştirmeye yönelik çalışmalarımız devam edecek.
Yazacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra onaylanmaktadır.